BAUVIV Kft. - Bemutatkozás


A BAUVIV Kft. 1996-ban alapított magyar magántulajdonban lévő villamos szerelőipari vállalkozás. Cégünk – a VIV Csoport tagjaként – alapvetően Kelet-Magyarországon végez és vállal tervezési, generálkivitelezési, kivitelezési, gyártási és karbantartási feladatokat.

Ipari létesítmények, gyárak, repterek, kórházak, bevásárló központok teljes villamos berendezéseinek létesítését vállaljuk fővállalkozásban, generál kivitelezésben akár "kulcsra kész" változatban is.

Tevékenységünk fontos részét képezi az áramszolgáltatói ipari létesítmények hálózatának és energiaellátó berendezéseinek szállítása, szerelése, üzembe helyezése. A szállítási tevékenység kiterjed a közép- és kisfeszültségű kapcsoló-berendezések, transzformátorállomások, valamint ipar- telepi középfeszültségű hálózatok létesítésére. Profilunkba tartozik még a kisfeszültségű főkapcsoló berendezések, fogyasztói kapcsoló-berendezések, elosztótáblák, kisfeszültségű kábel- és szigetelt vezeték hálózatok készülékeinek, vezetékeinek szállítása és szerelése.

„Minőség, megbízhatóság, megújulás” – hangzik a BAUVIV Kft. mottója. Vállalatunk számára a legfontosabb célkitűzés a hazai és külföldi megbízóinktól kapott feladatok legjobb minőségben történő teljesítése. Ebben megbízható hátteret jelent lojális és motivált munkatársaink több évtizedes tapasztalata és felkészültsége, valamint a folyamatosan auditált minőségbiztosítási és környezetközpontú irányítási rendszereink és tanúsítványaink megléte. A megújulás jegyében 2011-ben átadásra került a nap- és hőenergiával működtetett központi épületünk Debrecenben, a Kassai úton, ahol gyakorlati képzőhelyünk a gazdasági és a piaci elvárásoknak maximálisan megfelelő hátteret biztosít hosszú távon megőrizve utánpótlásunkat a hazai munkaerőpiacon. Székhelyünk III. emeletén található, 50 fő befogadására alkalmas konferenciatermünk pedig kiváló lehetőséget biztosít műszaki szakemberek, társaságok részére előadások, rendezvények megtartására.

Generálkivitelezőként, tervezőként és gyártóként innovatív és környezetbarát technológiák és termelési folyamatok alkalmazásával, a megtermelt eredmény tudatos visszaforgatásával, valamint munkatársaink folyamatos képzésével és fejlesztésével jelentős beruházások megvalósításában tudunk részt vállalni. Cégünk komplett elektromos szerelési tevékenységét – a lakóhelyek, lakóhelyi közösségek, városok életében is meghatározó szerepet betöltő – létesítmények sora reprezentálja Debrecenben és az ország több régiójában.