BAUVIV Kft. - Minősítéseink


Cégünk megalakulásától fogva elkötelezte magát a környezetvédelem és a minőségi munkavégzés mellett, mert számunkra érték a minőségi munka. 1998-ban az országban működő elektromos szerelőipari szervezetek közül az elsők között építettük ki és tanúsítattuk az MSZ EN ISO 9002:1996 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszert, majd 2001-től az MSZ EN ISO 9001 szabványok szerinti minőségbiztosítási, 2006-ban pedig az MSZ EN ISO 14001 szerinti környezetközpontú irányítási rendszert is. 2009-től bevezetésre került a BS OHSAS 18001, mely a munkahelyi egészségvédelmet és biztonságot hivatott szolgálni.

Ezt követően 2014. februárjában sikeresen megfeleltünk a „NATO Beszállításra Alkalmas” minősítési eljáráson, mely által az Észak-atlanti Szerződés Szervezet Biztonsági és Beruházási Programja keretében kiírásra kerülő pályázatokon részt tudunk venni. 2014. decemberében AQAP tanúsítási eljáráson vettünk részt, melynek eredményeként bevezettük az AQAP 2120:2009 NATO minőségirányítási rendszert. Ezáltal generálkivitelezési, kivitelezési, szerelési, üzembe helyezési, karbantartási és üzemeltetési szolgáltatásokat tudunk nyújtani a NATO katonai szervezetei számára is.

Minőségpolitikánk kimondja, hogy a BAUVIV Kft. vezetése és minden alkalmazottja teljes elkötelezettséget vállal a vállalat megrendelői és partnerei által támasztott igények minél magasabb minőségi szinten történő kielégítésére. A minőségpolitikánkban megfogalmazott elvek, követelmények alkalmazásával és maradéktalan betartásával biztosíthatjuk vállalatunk piaci pozíciójának megőrzését és fejlesztését, valamint megrendelőink, partnereink és alkalmazottaink megelégedettségét. Vállalati folyamatainkat a piac által meghatározott követelményeknek megfelelően állandóan fejlesztjük, és folyamatos ellenőrzésükkel biztosítjuk hatékonyságukat. Beszállítóinkat és alvállalkozóinkat ösztönözzük, hogy építsék ki saját minőségirányítási rendszerüket és fogadják el az általunk támasztott minőségi követelményeket.


Cégünk számára fontos visszajelzést jelentenek a tevékenységünk színvonalának szakmai elismeréseként elnyert oklevelek és díjak, mint a 2003-ban a debreceni Főnix Multifunkcionális Rendezvénycsarnok kivitelezési munkáiért középület kategóriában megkapott „Építőipari Nívódíj” valamint a BEG (BAUVIV Energopower) kompakt elektromos kazán kifejlesztéséért 2013-ban elnyert Észak-Alföldi  Innovációs Díj.