BAUVIV Kft. - Kezdő oldal

Kedves Érdeklődő, Tisztelt Partnerünk!

Üdvözöljük a BAUVIV Kft. honlapján.


A BAUVIV Kft. 1996 óta Kelet-Magyarország egyik legerősebb elektromos szerelőipari vállalatának számít. 100%-ban magyar tulajdonban álló cégünk több évtizedes múlttal rendelkezik komplett villamos berendezések és készülékek megvalósításában. Szolgáltatásaink közé tartozik az energiaellátás, közép- és kisfeszültség elosztás, épületinstalláció, épület automatizálás és felügyelet, ipari technológiák, ipari létesítmények, bevásárlóközpontok, repülőterek és kórházak kivitelezése valamint műszaki tervezés és szaktanácsadás. A vevői igények változásához alkalmazkodva szolgáltatás palettánkat folyamatosan bővítjük, így kínálatunkban szerepel már napelemes háztartási kiserőművek, naperőművek tervezése, biogáz technológia kivitelezése valamint a legkülönbözőbb berendezések és készülékek gyártása. Az áramszolgáltatói területeken közép- és kisfeszültségű hálózatok kivitelezését, szerelését egyaránt vállaljuk.   

A minőség, megbízhatóság és megújulás jegyében tapasztalt szakembergárdánkra és auditált minőségbiztosítási rendszereinkre támaszkodva kívánjuk továbbra is jó hírét vinni cégünknek, Debrecennek és a régiónak.

Reméljük, hogy a további oldalakon és menüpontokban található információkkal sikerül részletesebben bemutatni cégünket és tevékenységünket egyúttal felkeltve további érdeklődését is. Forduljon hozzánk bizalommal interneten, telefonon vagy személyesen, kollégáink készséggel válaszolnak kérdéseire.


Üdvözlettel:

BAUVIV Kft.